Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJINON GF 45MM F/2,8 R WR G-MOUNT

FUJGF4528
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Fujinon GF 45mm f/2,8 R WR

Objektivutbudet till Fujifilms nya mellanformatssystem, GFX forsätter att växa i och med lanseringen av vidvinkelobjektivet FUJINON GF45mmF2.8 R WR. Det nya objektivet har en brännvidd som motsvarar 36mm (35mm-format) och en maximal bländaröppning på f/2.8. Den låga vikten på endast 490g i kombination med objektivets kompakta storlek och mångsidiga brännvidd gör att det passar utmärkt till ögonblicksbilder, reportage och gatufoto.

Precis som de tidigare lanserade objektiven till GFX-systemet är nya FUJINON GF45mmF2.8 R WR framtagen med erfarenheter från X-serien och den sammanlagda kunskapen från en lång tradition av objektivtillverkning för både mellan-, storformat och småbild. GF-objektiven representerar den högsta kvaliteten FUJIFILM kan frambringa med extrem upplösningsförmåga och utsökt färgåtergivning designade för att få ut den maximala potentialen ur FUJIFILM GFX 50S. För att göra även framtida bildsensorer rättvisa är de byggda för att klara av ännu högre upplösningar.

Objektivet har en optisk design bestående av 11 linselement i 8 grupper inklusive ett asfäriskt- och två stycken ED-linselement för att minimera distorsion samt uppkomsten av kromatisk aberration. Ghost-effekt och linsöverstrålning reduceras effektivt av antireflexbehandlingen Nano-GI (Gradient Index). 

Objektivets autofokus arbetar snabbt och tyst tack vare ett internt fokussystem bestående av sex linselement, konstruerat för att reducera avvikelser som kan förekomma vid förändring av fotograferingsavstånd. För att klara användning i tuffa fotograferingsmiljöer är FUJINON GF45mmF2.8 väderskyddat (på tio utsatta platser) och tål väta, damm, smuts samt låga temperaturer.

Tillverkare Fuji
Kategori Objektiv
Objektivtyp Prime
Brännviddstyp Normal
Objektivfäste G (Fuji)
Kompatibla objektivfästen G (Fuji)
Macro Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Medfølger
Linseelement / Grupper 11/8
Närgräns 45
Bländarlameller 9
Största bländare F/2,8
Minsta bländare F/32
Brännvidd 45
Diameter 84 MM
Längd 88 MM
Vikt 490 G
Filter diameter 62 mm