Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJINON XF 18-120MM F/4 LM PZ WR

FUJIXF18120WR
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Fujinon XF 18-120mm f/4 LM PZ WR

Det nya objektivet är utrustat med en motorzoomskonstruktion på 6.7x zoom vilket gör det till ett mångsidigt objektiv för både video och stillbild, med en brännvidd från 18mm vidvinkel till 120mm tele vilket motsvarar 27mm – 183mm i 35mm format. Omfånget gör objektivet väldigt mångsidigt, både för resan, vlogg, porträtt och landskap.

En viktig egenskap hos videoobjektiv är att brännvidden inte förskjuts vid fokus, en egenskap som har ärvts från FUJINONs film och tv-objektiv. En annan egenskap som också överförts i konstruktionen är att mittpunkten för fokus är bibehållen vid in och utzoomning även kallat focus shift.
Med en konstant bländare på F4 och en nyutvecklad bländarkotroll vid zoomning i video gör att justeringen av bländare sker mjukt och utan synbara övergångar vid videofilmning. Kombinerat med nya X-H2S är det möjligt att ställa zoomens hastighet i 8 nivåer.

Tack vare den långa erfarenheten och den avancerade teknologin som ligger bakom konstruktionen av FUJINON-objektiven är det inget undantag att objektivet är byggt för att ge högsta möjliga skärpa samt återge en mjuk och tilltalande bokeh, vilket gör det till det perfekta valet för att fotografera och filma allt från landskap, porträtt men även närbilder av blommor då objektivet har en förstoring på x0.2 gånger.

Konstruktion består utav 15 element i 12 grupper, med tre ED samt tre asfärsika-linselement för att minimera uppkomsten av sfärsik och kromatisk aberration och ge exceptionell detaljåtergivning från kant till kant.

De asfärsika och de ED-linselement som finns i objektivet är precist placerade för att uppnå en kompakt design på 123.5mm och låg vikt på endast 460g.

Objektivet behåller sin kompakthet när du zoomar tack vare en intern zoom, något som uppskattas då viktens placering inte förändras. Objektivet är tätat mot damm och fukt på 13 ställen och klarar temperaturer ner till -10 grader.

Autofokus sker tyst och mjukt tack vare en intern stegmotor. Utöver de vanliga reglagen för zoom och manuellfokus är objektivet utrustat med en kontrollring för variabel zoom/fokus samt en knapp för konstant zoom. De här mångsida videofunktionerna har möjligorts tack vare all kunskap hos FUJINON som har tagit fram många exceptionella objektiv inom tv och filmindustrin.

Tillverkare Fuji
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal,Tele,Wide-angle
Objektivfäste X (Fuji)
Kompatibla objektivfästen X (Fuji)
Fullframe Nej
Macro Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Närgräns 60
Bländarlameller 7
Största bländare F/4
Minsta bländare F/22
Brännvidd 18-200
Diameter 77.3 MM
Längd 123.5 MM
Vikt 460 G
Filter diameter 72 mm