Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJINON XF 23MM F/1,4 LM WR Ø58

FUJIXF2314WR
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Fujinon XF 23mm f/1,4 R LM WR

Nya FUJINON XF 23mm f/1.4 R LM WR leverera snabb och precis autofokus, hög detaljrikedom på största bländare och högsta möjliga upplösning, även för framtida ännu mer högupplösta sensorer.

Objektivets höga ljusstyrka och de nio rundade bländarlamellerna ger en fin och mjuk separation mellan motivet och bakgrunden.

XF 23mm f/1.4 R LM WR brännvidd motsvarar 35mm (i 35mm format) vilket är en populär brännvidd för gatufoto, bröllop och dokumentärt foto.

Tack vare en konstruktion i metall och vädertätning på 11 platser mot damm, väta och kyla kommer objektivet att vara en perfekt följeslagare många år framöver. 

Fujinon XF 23mm f/1,4 LM WR optiska konstruktion består av 15 linselement i tio grupper inklusive två asfärsiska- och tre ED-linselement för att minimera uppkomsten av optiska fel som kromatisk aberration och koma. Det innebär att även de finaste detaljerna i bilden reproduceras med hög detaljrikedom och krispig skärpa.

Närgränsen har förbättrats avsevärt gentemot föregångaren och det går nu att ta bilder ner till ett avstånd av 19cm så att du kan få till helt andra uttryck än tidigare varit möjligt.

Det interna autofokussystem drivs tyst och precist av en linjär motor(LM) för snabb och exakt autofokus. Det gör att objektivet fungerar lika bra för motiv i rörelse som för video med minimal breathing, att objektivets brännvidd ändras vid omfokusering.

Fujinon XF 23mm f/1,4 R LM WR har en kompakt konstruktion och mäter 77,8 mm med en vikt på endast 375g och en filtergänga på 58mm. Ett motljusskydd i plast ingår vid köp av objektivet och som separat tillbehör finns även ett rektangulärt motljusskydd i metall (LH-XF23 II).

Tillverkare Fuji
Kategori Objektiv
Objektivtyp Prime
Brännviddstyp Normal
Objektivfäste X (Fuji)
Kompatibla objektivfästen X (Fuji)
Fullframe Nej
Macro Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Linseelement / Grupper 15/10
Närgräns 19
Bländarlameller 9
Största bländare F/1,4
Minsta bländare F/16
Brännvidd 23
Längd 77.8 MM
Vikt 375 G
Filter diameter 58 mm