Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

FUJINON XF 50MM F/1,0 WR Ø77

FUJIXF5010
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Fujinon XF 50mm f/1,0 R WR

XF 50mm f/1,0 R WR är det ljusstarkaste objektiv som Fujifilm någonsin tillverkat och tack vare en diameter på 77mm ger det en oöverträffad upplösningsförmåga.

Med 9 rundade bländarlameller skapas en mjuk bakgrundsoskärpa som separerar ditt objekt mot sin för och bakgrund och skapar en tredimensionell effekt.

Det är inte endast att fånga fantastiska porträtt som gör objektivet speciellt, det är även i egenskap att kunna fotografera gatubilder och förvandla en röring bakgrund till en mjuk kuliss.

En DC-motor ger objektivet en snabb och precis autofokus vid största bländare på f/1,0 och eftersom det kan ge ett extremt kort skärpedjup kan funktionen ögon/ansiksts autofokus vara väldigt användbart vid porträttfotografering.

Fujinon XF 50mm f/1,0 R WR har en exakt manuell fokusring med en rotation på 120 grader, något som är användbart vid videofilmning eller när precis manuell fokus krävs.

Tillsammans med Fujifilm X-T4 eller X-Pro3 är det nu möjligt att åstadkomma autofokus ner till -7EV, detta tack vare den höga beräkningsförmågan i bildsensorns fasdetekterande AF-pixlar, den stora bländaren på F1.0 och den kraftfulla DC-motorn.

XF 50mm f/1,0 R WR innehåller 12 glaselement i 9 grupper med ett asfäriskt linselement och 2 ED-linselement för att effektivt reducera uppkomsten av sfärisk samt kromatisk aberration. Objektivet har vädertätats på elva punkter för att tåla damm, smuts, väta samt låga temperaturer.

Tillverkare Fuji
Kategori Objektiv
Objektivtyp Prime
Brännviddstyp Normal
Objektivfäste X (Fuji)
Kompatibla objektivfästen X (Fuji)
Fullframe Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Included
Linseelement / Grupper 12 / 9
Bildvinkel 31.7°
Närgräns 70
Bländarlameller 9
Största bländare F/1
Minsta bländare F/16
Brännvidd 50
Diameter 87 MM
Längd 103.5 MM
Vikt 845 G
Filter diameter 77 mm