Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

NIKON 24MM F/1,8 S Z-MOUNT

NIKDZ2418
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Ljusstarkt vidvinkelobjektiv med fast brännvidd på f/1,8

Gå utanför ramarna med det ljusstarka 24 mm-vidvinkelobjektivet med fast brännvidd på f/1,8 som verkligen lyfter fram detaljerna. Med avancerad optik och omfattande väderskydd kan det här utmärkta spegellösa objektivet i fullformat ta dig till platser som du aldrig har sett förut. 

I alla ljusförhållanden. I alla situationer

Fotografera var du vill med ett objektiv som passar lika bra för trånga utrymmen som för vidsträckta landskap och stadssiluetter. Det här objektivet ger ultrahög skärpa i hela bilden, fungerar utmärkt i svagt ljus och lyfter fram detaljerna som berättar historien. Optiska egenskaper som ger dig helt nya perspektiv på vad du kan göra med ett vidvinkelobjektiv på f/1,8. 

Verkligt djup

Bokehn är naturlig och jämnas ut mot bildens kanter på ett vackert och naturligt sätt. Högdagrar återges som mjuka punkter. Du får snygga resultat, även när du bländar ned lite.

Fantastiska närbilder

Med ett minsta fokusavstånd på bara 0,25 m får du kontroll över kompositionen, från närbild till oändlighet. Skärpan är otrolig, även när du fokuserar objektivet på motiv som finns nära eller på detaljer av ett föremål.

Otroliga detaljer

Oavsett miljö hjälper Nikons antireflekterande nanokristallbeläggning till att minska ghost-effekter och linsöverstrålning för bättre klarhet i bilderna. Även punktformiga ljuskällor som gatlyktor återges vackert och detaljerat.

Vackert i widescreen

Med detta 24 mm-objektiv med fast brännvidd i fullformat kan filmskapare få ett balanserat perspektiv som fungerar lika bra för masterbilder som för intervjuer och interiörer. Med en AF som nästan är helt ljudlös kan även det tystaste ögonblick ge maximal effekt, och med den ljudlösa inställningsringen kan du göra exakta fokusdragningar. Inget mer svajigt fokus.

Redo för dig

Den breda, räfflade inställningsringen är intuitiv att använda och hjälper dig att ställa in exakt som du vill. Den kan användas för ljudlös bländarkontroll eller exponeringskompensation och som fokusring när du fotograferar med manuell fokusering.

Vart du än går

Alla rörliga delar av objektivhuset är tätade för att skydda mot damm och vattendroppar.

Tillverkare Nikon
Kategori Objektiv
Objektivtyp Prime
Brännviddstyp Wide-angle
Objektivfäste Z (Nikon)
Kompatibla objektivfästen Z (Nikon)
Speciella element/coating 1 ED + 4 aspherical elements, Nano Crystal and Super Integrated coatings
Macro Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Ja
Linseelement / Grupper 12 / 10
Bildvinkel 84°
Närgräns 25
Bländarlameller 9
Största bländare F1,8
Minsta bländare F/16
Brännvidd 24
Diameter 78 MM
Längd 97 MM
Vikt 450 G
Filter diameter 72 mm