Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SIGMA ART 24-70MM F/2,8 AF DG DN FOR SONY E-MOUNT

SIG301075
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

SIGMA AF 24-70/2.8 DG DN ART

  • Optiska prestanda av högsta klass
  • Objektivfattning med damm- och stänkskyddad struktur
  • Kompatibel med Lens Aberration Correction
  • Designad för att minimera blänk och spökbilder
  • Rundad bländare med 11 lameller
  • Robust högprecisions-bajonett av mässing 

 

F2.8 Art-zoomen utvecklades främst för att uppnå överlägsna optiska prestanda

Som extra lågdispersionsglasmaterial används sex element med ” F” lågdispersionsglas (FLD) och två element med speciellt lågdispersionsglas (SLD) har generöst använts, medan man utnyttjar en optisk design avsedd för objektiv till spegelfria kameror. Genom att använda tre asfäriska linser dämpar denna zoom grundligt aberrationer såsom axiell kromatisk aberration eller sagittala komaavvikelser, som är svåra att korrigera vid efterbehandling, skräddarsyr upplösningen och uppnår enhetlighet och överlägsen optisk prestanda från centrum till periferin genom hela zoomintervallet.

Förutom Super Multi-Layer Coating används Nano Porous Coating*. Objektivet är utformat så att det påverkas mindre av starkt infallande ljus.

Designen är dedikerad för spegelfria kameror, vilket bidrar framgångsrikt till minskad objektivstorlek och vikt.

* I SIGMA: s egenutvecklade beläggningsteknik, NPC (Nano Porous Coating), används porös kiseldioxid för beläggningsmaterial. Ett poröst kiseldioxidlager skapar porer i Nano-storlek inuti vilken luft finns. Porerna i denna storlek gör det möjligt att minska brytningsindexet betydligt, ännu lägre jämfört med de befintliga antireflektionsbeläggningarna, vilket därmed drastiskt reducerar reflekterat ljus, som orsakar blänk och spökbilder, och uppnår därmed hög kontrast och tydlig bildkvalitet.

 

Säkerställer kompatibilitet med de senaste spegelfria kamerahusen med fullformatssensor

SIGMA 24–70mm F2.8 DG DN säkerställer kompatibilitet med olika typer av de senaste spegelfria kamerahus med fullformatssensor, skräddarsydda för L-Mount och Sony E-Mount för att kunna uppnå bästa prestanda under alla fotografiska förhållanden, förutsatt att professionella eller avancerade amatörfotografer använder det.

Till AFL-knappen kan till exempel olika funktioner tilldelas från ett kamerahus, vilket förbättrar användbarheten under fotografering. Att använda en stegmotor och den senaste algoritmen ger framgångsrikt en bra balans mellan acceleration och tystnad på AF-drivenheten. Detta möjliggör stressfri fokusering.
Dessutom är detta objektiv kompatibelt med Eye-Detection AF som används allt oftare i spegelfria kameror, vilket ger högprecisionsfokusering vid porträttfotografering.

 

Anpassningsbar för olika användningsområden och fotografiska miljöer

Det minsta fokuseringsavståndet är 18 cm vid vidvinkeläget. Detta gör att du kan komma närmare ett objekt än slutet på motljusskyddet för att ta fotografier. Den maximala förstoringsgraden är 1:2,9 vid max vidvinkel och 1:4,5 vid max teleläge, vilket ger ett bredare intervall av uttryck vid närbildsfotografering.

Dessutom anpassar objektivet sig till olika användnings- och miljöer genom användning av den damm- och stänkskyddande strukturen, och zoomlåsmekanismen förhindrar att objektivet utvidgar sig oväntat, och det tillgodoser ett brett spektrum av fotografiska behov. En AF/MF-switch som används avmånga konventionella SIGMA-objektiv är också inbäddad i objektivtuben. Väsentliga och grundläggande funktioner ingår också.

Objektivet är utförligt utförd i detalj. Dess rörliga delar som zoomringen och fokuseringsringen, har en fin känsla i sin hantering.

Tillverkare Sigma
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal,Wide-angle
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Fullframe Ja
Speciella element/coating 6 FLD + 2 SLD + aspherical elements, Super Multi-Layer and Nano Porous coatings
Macro Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Yes
Linseelement / Grupper 19 / 15
Bildvinkel 84.1° to 34.3°
Närgräns 18
Bländarlameller 11
Största bländare F/2,8
Minsta bländare F/22
Brännvidd 24-70
Diameter 88 MM
Längd 123 MM
Vikt 835 G
Filter diameter 82 mm