Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SIGMA ART 40MM F/1.4 DG HSM ART FOR SONY E-MOUNT

SIG301063
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Sigma ART 40mm f/1,4 DG HSM for Sony E-mount

  • Optisk prestanda som uppfyller kraven på high-end cine-objektiv
  • Konstruerad för att möta alla fotograferingsförhållanden
  • Kompatibel med Canon Lens Aberration Correction
  • Nikon-versionen har elektromagnetisk bländare
  • Designad för att minimera blänk och spökbilder
  • Manuell överstyrning (MO) som kan byta två heltids manuella lägen
  • Avrundad bländare med 9 lameller 

Samma utvecklingsfilosofi som hos SIGMA Cine-objektiv

High-end cine-ojektiv som används av professionella filmskapare måste ha konsekventa egenskaper på hög nivå över hela sensorn , eftersom dessa objektiv används för att filma ett motiv som rör sig fritt på skärmen, eller under att samtidigt panorera eller luta kameran. Detta representerar exakt filosofin bakom Art-serien; "Optisk prestanda kommer först", och high-end cine-objektiv måste utformas med denna idé. SIGMA 40mm F1.4 DG HSM Art är SIGMAs första objektiv som ursprungligen utvecklades för att leva upp till den eftertraktade bildvinkeln och prestandanormen för ett cine-objektiv. Detta nya perspektiv för att säkerställa kvaliteten på professionell utrustning för visuell produktion, gör det möjligt för detta objektiv att bli ett genombrott, även som ett utbytbart objektiv för stillbild.

Optisk prestanda som uppfyller kraven på high-end cine-objektiv

Denna lins arrangerar effektivt tre ("F" Low Dispersion) linselement och tre SLD (Special Low Dispersion) linselement för att korrigera axiell kromatisk aberration, och förstoringskromatisk aberration till gränsen. En skarp bild bildas på fokalplanet med maximal bländare och kontrasten med den mjuka bokehen utanför fokusområdet belyser soliditeten hos ett motiv. Med en distortion på 1% eller lägre och en sagittal koma korrigerad till gränsen, visar det konsekventa optiska egenskaper över hela sensorn. Detta är det ultimata normalobjektivet med stor diameter, som har både 8K-kompatibel upplösning och vacker bokeh.

Konstruerad för att möta alla fotograferingsförhållanden

Den vatten- och oljeavvisande beläggningen på frontlinselementet, tillsammans en med damm- och stänkskyddad konstruktion, garanterar utmärkt prestanda även under de mest krävande fotograferingsförhållanden. Höghastighets-autofokusen fångar, tack vare HSM (Hyper Sonic Motor) med en uppdaterad algoritm, ögonblicklig fotograferingsrörelse.

SIGMA CINE-objektiv 

Den optiska konstruktionen hos SIGMAs Art-serie ärvs och utökas till "SIGMA CINE-objektiv" för att uppnå professionell utrustning för videoproduktion, som har använts i olika filmningssituationer. Tack vare sina överlägsna optiska prestanda kan objektiven stödja 50 miljoner pixlar eller högre i stillbildskameror med fullformatsensor, och uppfylla de högupplösningskraven för 8K-videoteknik. Som avancerade cine-objektiv erbjuder SIGMA 10 fasta objektiv, allt från 14mm till 135mm, kompatibla med 35mm fullformatskameror i FF High Speed fasta brännvidder. SIGMA tillhandahåller också ett zoomobjektiv i FF Zoom-serien och två zoomobjektiv som är kompatibla med super 35 i höghastighets zoom-serien.

Tillbehör:

Motljusskydd (LH878-01) ingår!Objektivlock, bak och fram ingår!Objektiväska ingår!

Tillverkare Sigma
Kategori Objektiv
Objektivtyp Prime
Brännviddstyp Normal
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Fullframe Ja
Speciella element/coating 3 FLD + 3 SLD elements
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Yes
Linseelement / Grupper 16 / 12
Bildvinkel 56.8°
Närgräns 40
Bländarlameller 9
Största bländare F/1.4
Minsta bländare F/16
Brännvidd 40
Diameter 88 MM
Längd 131 MM
Vikt 1200 G
Filter diameter 82 mm