Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SIGMA ART 50MM F/1,4 DG DN FOR L-MOUNT

SIG315969
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Sigma 50mm f/1.4 DG DN | Art – L-Mount

Designad med fokus på sofistikerad optisk prestanda och uttrycksfullhet levererar SIGMAs Art-serie hög konstnärlig kvalitet. Det senaste tillägget till serien av f/1.4-optik, som har blivit synonymt med Art-serien, är SIGMA 50mm f/1.4 DG DN | Art; en standardoptik med stor bländaröppning designat exklusivt för spegellösa fullformatskameror.
SIGMA har från grunden utvärderat vad som verkligen är viktigt i en standardoptik, samtidigt som originalkonceptet från ikoniska SIGMA 50mm f/1.4 DG HSM | Art bibehålls.

Genom att använda de senaste teknologierna har detta objektiv uppnått en hög nivå av kompatibilitet mellan den optimala storleken och höghastighets-AF för dagens spegellösa system, samtidigt som högsta optiska prestanda bibehålls.
 Utöver den ljusstarka bländaren och den vackra bokeh-effekten, har aberrationer blivit optimalt balanserade för en uniform och balanserad bildkvalitet från mitten av bilden ändå ut i kanterna. Resultatet är ett objektiv som verkligen är allsidigt kapabelt när det gäller prestanda och användbarhet, och är designat för att hjälpa fotografer att skapa sitt bästa arbete. Vi introducerar 50mm f/1.4 DG DN | Art, SIGMA's ideala "standard”-optik.

  • Stor bländare full frame f/1.4 Art series prime
  • HLA-motor ger snabb, tyst fokus och hög spårningsprestanda
  • Designad för spegellös, lägre vikt och kompakt storlek för bättre balans
  • AF-L-knapp, fokusomkopplare, bländarring med klick- och låsknapp
  • Damm- och stänkbeständig struktur

"Art f/1.4"-standarden med kompromisslös optisk prestanda

Baserat på den senaste optiska designteknologin består detta objektiv av 14 element i 11 grupper, med 3 asfäriska element och 1 SLD-element. Optiken dämpar effektivt olika aberrationer som astigmatism och fältkrökning som inte kan korrigeras i kameran.
Trots den stora bländaren på f/1.4 har bildkvaliteten i bildens periferi bibehållits, och sagittal koma-flare har minimerats till den utsträckning att objektivet kan hantera även utmanande stjärn- och nattbilder på största bländaren. Utöver den klara bildkvaliteten utan färgoskärpa genom hela bildcirkeln, kan den stora, naturliga bokeh-effekten i f/1.4 utnyttjas fullt ut vid fotografering.

Höghastighets-AF för smidig och bekväm fotografering

SIGMA 50mm f/1.4 DG DN | Art är det första spegellösa fullformatsobjektivet i Art-serien som använder sig utav den linjära motorn “HLA” (High-response Linear Actuator).
Utöver detta, genom att använda en dubbelsidig asfärisk lins som fokuselement, erbjuder objektivet snabb och tyst autofokus samt hög prestanda på följande autofokus trots dess stora bländaröppning.
Med största bländare på f/1.4 och ett högpresterande AF-system, kan objektivet användas vid en mängd olika situationer så som fotografi i mörker, rörliga motiv, snapshots, och även video.

Hög prestanda, men ändå kompakt

Utvecklingen av SIGMA 50mm f/1.4 DG DN | Art var fokuserad på att förminska chassit genom att minska vikten på en fokuslins och optimera layouten på linselementen. Detta för att nå den optimala storleken för spegellösa system utan att kompromissa på betoningen på optisk prestanda för SIGMAs Art-serie.
Detta objektiv har lyckats uppnå både högsta klassens prestanda samt storleken som krävs för ett lätt och bärbart fotograferingsverktyg.

Fullt utbud av funktioner och hög byggkvalitet ”Made in Japan”

Objektivets chassi är utrustat med en Focus Mode switch, en Click switch för att välja om bländarringen ska klicka eller inte, en Lock switch för bländarringen för att motverka oönskad ändring av bländaren, och en AFL-knapp för att ange valfri funktion från kameran.
Dessa funktioner är designade för intuitiv användning under fotografering. Objektivet har en damm- och väderskyddad konstruktion, och frontlinsen har en vatten- och oljeavvisande ytbehandling.
Objektivet är lätt och kompakt, är enkelt att använda, samt säkerställer högsta byggkvalitet genom att alla delar tillverkas i vår egen fabrik i Aizu, Japan.

Tillverkare Sigma
Kategori Objektiv
Objektivtyp Prime
Brännviddstyp Normal
Objektivfäste L (Leica)
Fullframe Ja
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Motljusskydd LH782-02 (included)
Linseelement / Grupper 14/11
Närgräns 45
Bländarlameller 11
Största bländare F/1.4
Minsta bländare F/16
Brännvidd 50
Diameter 78.2 MM
Längd 109.5 MM
Vikt 670 G
Filter diameter 72 mm