Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY (E) FE 100-400MM F/4,5-5,6 GM OSS Ø77

SONSE100-400GM
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

G Master-supertelezoom

Det här toppresterande zoomobjektivet i G Master -serien har en brännvidd från 100 mm till 400 mm och passar perfekt för motiv som sport och djur som kräver lång räckvidd. Det ger en bildkvalitet och AF-prestanda som tillgodoser yrkesanvändares behov på fältet, med spårning som fångar även snabbrörliga motiv med enastående upplösning och skärpa.

Snabb och stabil autofokus

En optimal kombination av en dubbellinjär motor och DDSSM-system (Direct Drive SSM) är den första i sitt slag. Den använder också precisionssensorer som ger feedback i realtid för extremt hög positioneringsnoggrannhet som får kamerans AF-system att prestera på topp.

Hög upplösning vid alla brännvidder

Optisk precisionsdesign ger hög upplösning över hela skärmen från alla fokuseringsavstånd i hela objektivets zoomintervall. SEL100400GM tar enastående bilder av avlägsna motiv vid brännvidder med supertele, och har dessutom lika höga prestanda vid fotografering av närliggande motiv.

Kompakt, lättviktig och lätt att ta med sig

Magnesiumlegeringskomponenter och andra förbättringar bidrar till hållbarhet och mindre storlek och vikt. De lätta, kompakta kamerahusen ger ökad bärbarhet och bättre hanterbarhet för enklare och stabilare fotografering utan stativ.

Skärpa och kontrast i alla ljusförhållanden

Nano AR-beläggning från Sony motverkar reflektioner som kan orsaka blänk och skuggor i motljus och andra besvärliga ljusförhållanden. Det ger dina foton genomgående hög kontrast och skärpa. Färre reflexer, särskilt vid fotografering i starkt ljus utomhus, ger större kompositionsfrihet.

Naturlig återgivning och färg

Två ED-glaselement (Extra-low Dispersion) och ett Super ED-glaselement som sitter strategiskt placerade i en avancerad optisk design motverkar effektivt den axiala färgblödning som ofta orsakar sämre upplösning i teleobjektiv. Resultatet är exceptionellt skarpa och väldefinierade bilder.

Justering av zoomens vridmoment

Det här är det första α-objektivet med justering av zoomjämnhet som även har mekanisk kontroll av zoomringens vridmoment. Du kan ställa in lägre vridmoment för snabb zoomning eller öka vridmomentet om du vill ha långsam och stabil zoomning. Tack vare finjusteringen kan objektivets känslighet matchas med den enskilda användarens behov.

Enastående mångsidighet

Flytande fokus och hög placeringsprecision har gjort det möjligt att uppnå en minsta närgräns på bara 0,98 meter med upp till 0,35 x förstoring. Du får ett mångsidigt supertele-zoomintervall på 100 mm till 400 mm, plus enastående närbildsprestanda på 100 mm. 

Tydliga bilder utan stativ

Inbyggd optisk Steadyshot-bildstabilisering gör det lättare att ta skarpa bilder, speciellt när du fotograferar sportmotiv eller andra objekt som kräver snabb stabilisering. Läge 2-stabilisering underlättar dynamiska panoramabilder. Bildstabilisering med fem vinklar är tillgängligt med kamerahus i α-serien som har inbyggd stabilisering.

Främre element med fluorbeläggning

Objektivets främre element har en fluorbeläggning som förhindrar att smuts och fingeravtryck fastnar och gör det lättare att torka av smuts och fingeravtryck som ändå fastnat på linsytan. Detta kan vara till stor fördel vid fotografering utomhus.

Hög tillförlitlighet i tuffa förhållanden

Objektivets totala utformning är både damm- och fukttålig för att ge extra skydd när objektivet används under tuffa förhållanden. Fotografera obehindrat i lätt regn eller blåst.

Tillverkare Sony
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Tele
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Fullframe Ja
Speciella element/coating Two ED, one super ED element. Fluorine-coated front element.
Macro Nej
Bildstabilisator Ja
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Yes - included
Linseelement / Grupper 22 / 16
Bildvinkel 24° - 6° 10'
Närgräns 98
Bländarlameller 9
Största bländare F/4,5-5,6
Minsta bländare F/32-40
Brännvidd 100-400
Diameter 94 MM
Längd 205 MM
Vikt 1395 G
Filter diameter 77 mm