Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY (E) FE 24MM F/1,4 GM Ø67

SONSEL24F14GM
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Häpnadsväckande f/1,4-upplösning i ett anpassningsbart, fast objektiv

Objektivet G Master har en mängd tekniska fördelar som ger konsekvent hög upplösning och mjuk, naturlig bokeh även när bländaren är inställd på det högsta värdet f/1,4. Objektivet är både kompakt och lättast i klassen, vilket gör det mycket användbart med E-fattningar. Det har också snabb, exakt AF samt hög kontroll och pålitlighet. 

 

Avancerad optisk teknik ger enastående upplösning även vid f/1,4

Två XA-element (extreme aspherical) i en optisk design som uppfyller G Master-kraven ger hög upplösning över hela bildytan. Objektivet har även tre glaselement med extra låg spridning som effektivt minskar kromatisk aberration. Dessa innovativa optiska element minimerar reflexer i sagittalplanet så att ljuskällor återges korrekt. 

 

Avancerad optisk design återger effektivt punktkällor

Ny optisk utformning med två XA-element motverkar sagittalreflexer, en vanlig aberration i objektiv med stora bländare. Sagittalreflexer kan orsaka onaturlig spridning av punktljuskällor som syns tydligast i kanterna på bilden.

 

Innovativ optisk design i ett kompakt och lätt objektiv

En ny optisk design ger ett mindre objektiv genom att två XA-element används, ett för det främre elementet som oftast är det största i ett objektiv. Tillsammans med ett DDSSM-fokuselement skapar dessa beståndsdelar ett otroligt lätt objektiv på bara 445 gram. Objektivets storlek och vikt gör att det passar perfekt till kompakta E-fattningar, vilket ger massor av fotograferingsmöjligheter.

 

Vacker G Master-bokeh

En cirkelformad bländare med elva lameller förstärker den mjuka och naturliga bokeh-effekten som uppnås genom avancerad design och en tillverkningsprocess där man noga har kontrollerat den sfäriska aberrationen. En minsta närgräns på 0,24 meter och maximal förstoring på 0,17x ger möjligheten att ta närbilder som tillsammans med objektivets vidvinkel kan producera dramatiska perspektiv med djup bokeh.

 

Snabb, exakt och tyst AF för stillbilder och film

En ny, kraftull DDSSM som är optimerad för det här objektivet har cirka tre gånger större dragkraft än det tidigare fokussystemet. Det nya DDSSM-systemet ger snabbare, mer exakt och tystare autofokus, vilket leder till utomordentliga stillbilder och filmer.

 

Professionella kontroller för stillbilder och filmer

Anpassningsbar skärpeknapp, bländarring, bländarklickknapp, Linear Response MF, damm- och fukttålig design[FN01] och främre element med fluorbeläggning skapar tillsammans ett professionellt och pålitligt objektiv för både filmer och stillbilder.

Tillverkare Sony
Kategori Objektiv
Objektivtyp Prime
Brännviddstyp Normal
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Fullframe Ja
Macro Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Medfølger
Linseelement / Grupper 13/10
Närgräns 24
Bländarlameller 11
Största bländare F/1.4
Minsta bländare F/16
Brännvidd 24
Diameter 75 MM
Längd 92 MM
Vikt 445 G
Filter diameter 67 mm