Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY (E) FE 85MM F/1,4 GM Ø77

SONSEL8514GM
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Porträtt med en ny dimension

I G Master-serien används marknadens mest avancerade teknik som gör den hyllade prestandan hos G-objektiven från Sony ännu bättre. Den här modellen kombinerar G-objektivens vackra bokeh med imponerande upplösning. Det är ett enastående porträttobjektiv som kan dra full fördel av prestandapotentialen i dagens och framtidens kamerahus för högupplöst fotografering.

Enastående upplösning och bokeh

Motivet får imponerande dimensioner tack vare enastående upplösning även med den maximala bländaren på f/1,4. Med vacker bokeh övergår sedan bakgrunden i en konstnärlig kuliss med naturliga färger och högdagrar. Den här sällsynta kombinationen är delvis ett resultat av den nya XA-elementtekniken och ger möjlighet till nya visuella uttryck.

Fantastisk bokeh tack vare elva blad

Den cirkelformade bländaren från Sony har vanligtvis upp till nio blad. Det här är det första α-objektivet med elva blad i en cirkelformad bländare. Det ger ännu snyggare och mjukare bokeh med naturliga högdagrar.

Naturliga bilder utan färgblödning

Kromatisk aberration kan försämra både upplösning och bokeh. Tre ED-glaselement (extra låg spridning) bidrar stort till objektivets enastående optiska prestanda. Axial kromatisk aberration motverkas samtidigt som både skärpa och den vackra, naturliga bokeheffekten maximeras.

Utmärkt upplösning och kontrast

Den avancerade Nano AR-beläggningstekniken ger en yta med en jämn, exakt definierad nanostruktur som effektivt dämpar reflektioner som kan orsaka reflexer och skuggor. Skärpa, kontrast och övergripande bildkvalitet blir märkbart bättre.

Exakt autofokus med två sensorer

Utöver den vanliga rotationssensorn används en andra sensor för att detektera fokuslinsgruppens position. Tack vare systemet med dubbla sensorer uppnås den oerhört exakta skärpeprecision som krävs för att till fullo utnyttja de högupplösta möjligheterna med avancerade kamerahus. RDSSM-motorn (Ring Drive Super Sonic wave Motor) ger nödvändig kraft och hastighet.

Slå av klickstopp vid filminspelning

Vid fotografering föredrar många den taktila respons de får med klickstopp på bländarringen, men vid filminspelning är det oftast bättre med mjuk och tyst hantering. Klickstoppen på objektivets bländarring kan enkelt slås på och av beroende på om du ska ta stillbilder eller spela in film.

Mångsidig skärpekontroll med enkel åtkomst

Förmågan att snabbt reagera på föränderliga inspelningsförhållanden kan vara avgörande för att få en bra bild. Ett reglage för manuellt/automatiskt skärpeläge och en skärpeknapp är lätta att nå och ger mångsidig, proffsig kontroll för många olika motiv och miljöer.

Låsmekanism och bortkopplingsknapp för motljusskydd

En låsmekanism för motljusskyddet förhindrar att skyddet lossnar när kameran flyttas mellan olika platser. En bortkopplingsknapp gör det samtidigt enkelt att ta loss skyddet och sätta på det igen när det behövs.

Hög tillförlitlighet i tuffa förhållanden

Förutom standardtätning mot damm och fukt har kontaktytan mellan objektiv och kamerahus tätats för ännu bättre skydd och tillförlitlighet i tuffa miljöer. Filma tryggt i lätt regn eller blåst.

Tillverkare Sony
Kategori Objektiv
Objektivtyp Prime
Brännviddstyp Tele
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Fullframe Ja
Macro Nej
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd ALC-SH142
Linseelement / Grupper 11/8
Närgräns 80
Bländarlameller 11
Största bländare F/1.4
Minsta bländare F/16
Brännvidd 85
Diameter 90 MM
Längd 108 MM
Vikt 820 G
Filter diameter 77 mm