Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

TAMRON 17-28MM F/2,8 DI III RXD FOR SONY E-MOUNT

TAM111947
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Tamron 17-28mm f/2.8 DI III RXD Sony E

Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD för Sony E-fattning är en ljusstark vidvinkelzoom särskilt framtagen för spegelfria systemkameror. Objektivet tecknar ut fullformat och erbjuder enastående bildkvalitet och ett mycket portabelt format.


Fånga världen ur ett helt nytt perspektiv

Vidvinkelzoomen Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD är framtagen för att vara den minsta och lättaste i sin klass - endast 99 mm lång och med en vikt på 420 gram - samtidigt som den erbjuder hög ljusstyrka (f/2.8).

Tamron 17-28mm f/2.8 har designats för att ge maximal skärpa och kontrast över hela bilden och genom hela brännviddsområdet, även med de senaste högupplösta fullformatssensorerna. I den optiska konstruktionen ingår bland annat linser av LD-glas (Low Dispersion) och XLD-glas (eXtra Low Dispersion) som minimerar risken för kromatisk aberration (oönskade färgblödningar).

Med det här objektivet får du helt nya möjligheter att fotografera landskap, berg, stadsmiljöer och andra storslagna vyer.


Fantastiska närbildsmöjligheter

Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD har en närgräns på endast 19 cm vid sin kortaste brännvidd, 17 mm, vilket ger en maximal avbildningsskala på 1:5.2. Vid längsta brännvidden, 28 mm, är närgränsen 26 cm vilket ger en avbildningsskala på 1:6. Det innebär att du kan gå riktigt nära motiven och ta dramatiska bilder där även miljön runtomkring kommer med. Tack vare möjligheten att ställa in en bländaröppning på f/2.8 är det också möjligt att få kort skärpedjup och en mjuk och behagligt oskarp bakgrund om du så vill.


Högpresterande autofokus klarar alla situationer

Autofokusen i Tamron 17-28mm f/2.8 använder en snabb och mycket exakt RXD stegmotor (Rapid eXtra-silent stepping Drive) som hjälper dig att få knivskarpa bilder vid varje avtryck, även när motivet rör sig. Den följsamma och tysta fokuseringen är också idealisk när du vill filma och innebär att du inte behöver oroa dig för att irriterande fokusljud ska registreras i videon.

 

Viktiga egenskaper

  • Snabb hybrid-AF
  • Ögon AF
  • Direkt manuell fokusering (DMF)
  • Ger stöd för korrigering av bildfel som vinjettering, kromatisk aberration och distorsion med hjälp av kamerans mjukvara
  • Möjligt att uppdatera objektivets firmware via kameran
  • Väderskyddad konstruktion
  • Frontlins med fluorine coating som stöter bort vatten, olja och smuts

 

Tillverkare Tamron
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Fullframe Ja
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Linseelement / Grupper 13/11
Närgräns 19
Bländarlameller 9
Största bländare F/2,8
Minsta bländare F/22
Brännvidd 17-28
Diameter 73 MM
Längd 99 MM
Vikt 420 G
Filter diameter 67 mm