Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

TAMRON 17-70MM F/2,8 DI III RXD VC FUJI X-MOUNT

TAM120652
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Tamron 17-70mm f/2,8 Di III-A VC RXD Fuji X

Kompakt och lätt allroundzoom designad för Fujifilm-kameror. Högpresterande bildkvalitet och skärpa med en ljuststyrka på f/2,8 över hela zoomomfånget.

Nya Tamron 17-70mm F/2.8 Di III-A VC RXD är ett mångsidigt allroundobjektiv som fungerar utmärkt för en mängd olika användningsområden. Det är kompakt, lätt och med ett zoomintervall som passar de flesta typer av fotografering. Tack vare omfånget kan du både ta landskapsbilder i vidvinkelläge och skarpa porträtt med en krämig bokeh i teleläget. Objektivet har dessutom en närgräns på 19 cm som gör det lämpligt för makrofotografering. Trots allt detta har det också ljusstyrka på f/2,8 över hela zoomområdet.

Objektivet är utrustat med Tamrons populära RXD-stegmotor som ger en snabb och exakt autofokus med smidiga övergångar. Allt detta tillsammans med en minimal fokusförskjutning (s.k. focus breathing) gör det perfekt för både foto och video.

17-70mm f/2,8 använder Tamrons VC-bildstabilisering (Vibration Compensation) för att maximera objektivets optiska prestanda. Den minimerar oskärpan som kan orsakas av små kameraskakningar som sannolikt uppstår vid handhållen fotografering med lång slutartid i svagt ljus. Och vid videofilmning, genom att utnyttja AI-teknik, förbättras bildstabiliseringens prestanda jämfört med konventionella modeller.

Den optiska konstruktionen har 16 linser i 12 grupper. Två GM-linser (Glass Molded Aspherical) och ett hybrid-asfäriskt linselement är exakt arrangerade för att ge högupplöst prestanda från kant till kant.

Objektivet har en väderbeständig konstruktion och Fluorine-beläggning som gör frontlinsen smuts- och vattenavvisande och är därmed användbart även i tuffa väderförhållanden.

Specifikationer

  • Kompakt – 119,6 mm lång
  • Ljusstyrka på f/2,8 genom hela zoomområdet
  • Närgräns 19 cm
  • Väderbeständig konstruktion
  • 9 bländarlameller ger en krämig bokeh
Tillverkare Tamron
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal,Tele,Wide-angle
Objektivfäste X (Fuji)
Kompatibla objektivfästen X (Fuji)
Fullframe Nej
Bildstabilisator Ja
Autofokus Ja
Linseelement / Grupper 16/12
Närgräns 19
Bländarlameller 9
Största bländare F/2,8
Minsta bländare F/22
Brännvidd 17-70
Diameter 74.6 MM
Längd 119.6 MM
Vikt 530 G
Filter diameter 67 mm