Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

TAMRON 28-75MM F/2.8 DI III VXD G2 FOR E-MOUNT

TAM117625
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2

  • Väsentligt förbättrad autofokus och optisk prestanda samt anpassning av nya funktioner
  • Lätt och kompakt design med tonvikt på användarvänlighet, samt 67 mm filterstorlek
  • Kompatibelt med många kameraspecifika funktioner och egenskaper, som Fast Hybrid AF och Eye AF

TAMRONS 28-75mm f/2.8 Di III VXD G2 är uppföljaren till deras 28-75mm f/2.8 Di III RXD, ett populärt zoomobjektiv som har fått höga betyg över hela världen. Det är frukten av kontinuerliga förbättringar och kundfokuserad utveckling. Samtidigt som den behåller den uppskattade kompakta storleken hos föregångaren, har 28-75mm f/2.8 G2 fått en ny optisk konstruktion med en design som har förnyats för att ge bättre bildprestanda, och funktionerna är kompatibla med de senaste modellerna av digitalkameror som erbjuder ökad upplösning.

AF-enheten, TAMRON:s VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) fokusmekanism med linjärmotor, har anpassats för att leverera snabbare autofokus med bättre precision.

Med en närgräns på 0,18 m i vidvinkelläge och maximal avbildningsskala på 1:2,7, kan objektivet användas för avancerade närbilder. Dessutom har det fått en ny design i strävan efter förbättrad användbarhet och ergonomisk struktur. TAMRON var pionjärer i kategorin kompakta ljusstarka zoomobjektiv för spegelfria kameror, och den nya 28-75 mm f/2.8 G2 är verkligen ett nästa generationens objektiv för daglig användning.

Den nya 28-75mm f/2.8 G2 har fått en ny design som kommer att bli utmärkande för TAMRON:s framtida objektiv. Den förändrade ytstrukturen på zoomringen och fokusringen ger bättre grepp och användarvänlighet. Objektivets ytskikt är blankt svart, mycket blankare än tidigare modeller. Förbättrad nötningsbeständighet gör att objektivet inte repas så lätt och motstår fingeravtryck.

Dessutom har vissa interna delar förbättrats. De här lyften resulterar i smidigare användning i största allmänhet. TAMRON har också justerat zoomringens motstånd och vridmoment för att åstadkomma mjukare och noggrannare zoomning.

Tillverkare Tamron
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal,Wide-angle
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Fullframe Ja
Bildstabilisator Nej
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Motljusskydd Included
Linseelement / Grupper 17/15
Närgräns 19
Bländarlameller 9
Största bländare F/2,8
Minsta bländare F/22
Brännvidd 28-75
Diameter 75.8 MM
Längd 117.6 MM
Vikt 540 G
Filter diameter 67 mm