Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

TAMRON 35-150MM F/2.8-4 DI VC OSD FOR NIKON

TAM111728
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD erbjuder ett mycket användbart brännviddsområde, från klassisk 35 mm vidvinkel till 150 mm tele. Tack vare god ljusstyrk (f/2.8-4) inbyggd bildstabilisering och snabb autofokus passar objektivet utmärkt för många olika typer av motiv och fotograferingssituationer, från landskap till snabba sporter och porträtt i befintligt ljus. Med andra ord ett idealiskt objektiv för allroundfotografering och resor!

Objektivet finns med fattning för Canon EF och Nikon F och är konstruerat för kunna att användas på kameror med fullformatssensor (23x36 mm). Det fungerar även på kameror med APS-C-sensor, där det ger en bildvinkel motsvarande 53-225 mm fullformatsbrännvidd för Nikon eller 56-240 mm för Canon. Det vill säga ett brännviddsområde som sträcker sig från normalobjektiv till rejält tele.

 

Snabbt och stabilt

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD är utrustat med dubbla processorer för att säkerställa maximal prestanda hos objektivets bildstabilisering och autofokus. Den effektiva bildstabiliseringen är en värdefull finess när man fotograferar på frihand. Tekniken är kapabel att motverka kameraskakningar vid uppemot 5 steg längre slutartid än man normalt klarar att använda.

Autofokusen drivs av Tamrons OSD-motor (Optimized Silent Drive) som ställer skärpan snabbt, tyst och exakt även på rörliga motiv. Närgränsen är endast 45 cm genom hela brännviddsområdet vilket ger en förstoring på 0,27x (skala 1:3.7) när objektivet används vid längsta teleläget. Det gör det möjligt att ta spännande närbilder på detaljer, växter, insekter och andra intressanta detaljer som bidrar till att göra en bildberättelse mer levande!

 

Vädertätat hölje och avancerad optisk design

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD är ett välbyggt objektiv med elegant design och vädertätat hölje. Gummipackningar vid alla rörliga delar hindrar fukt från att tränga in och frontlinsen är försedd med fluorine-coating som stöter bort regndroppar, fett och damm och gör den enkel att hålla ren.

Den avancerade optiska konstruktionen omfattar bland annat tre asfäriska linser som bidrar till att bilderna får hög skärpa hela vägen ut mot kanterna vid alla brännvidder. Tre linser av LD-glas (Low Dispersion) motverkar kromatisk aberration, oönskade färgblödningar vid motivdelar med skarpa konturer. Bländaren har nio blad för att ge så rund öppning som möjligt och mjuk teckning av motivdelar som ligger ur fokus.

Tamron 35-150mm f/2.8-4 Di VC OSD är också kompatibelt med tillbehöret Tamron Tap-in Console som innehåller en USB-port för datoranslutning. Med hjälp av detta kan användaren själv uppdatera objektivets firmware och finjustera dess autofokus och bildstabilisering.

 

Viktiga egenskaper

  • Allroundzoom med god ljusstyrka och vädertätat hölje
  • Tecknar ut fullformat, kan även användas på en APS-C-kamera
  • OSD-motor ger tyst, snabb och exakt fokusering
  • Bildstabilisering (VC) som klarar 5 steg, ger större frihet vid frihandsfotografering
  • Dubbla processorer för maximal prestanda hos AF och bildstabilisering
  • Avancerad optisk konstruktion med asfäriska linser, LD-glas och frontlins med fluorine coating
  • Närgräns på endast 45 cm ger en maximal avbildningsskala på 1:3.7 (0.27x förstoring)
  • Kompatibel med Tamron Tap-in Console
Tillverkare Tamron
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal,Tele,Wide-angle
Objektivfäste FX (Nikon)
Kompatibla objektivfästen DX (Nikon),FX (Nikon)
Fullframe Ja
Speciella element/coating 3 low dispersion elements + Fluorine coating
Bildstabilisator Ja
Autofokus Ja
Vädertätad Ja
Intern fokus Ja
Motljusskydd Yes
Linseelement / Grupper 19 / 14
Närgräns 45
Bländarlameller 9
Största bländare F/2,8-4
Minsta bländare F/16-22
Brännvidd 35-150
Diameter 84 MM
Längd 127 MM
Vikt 797 G
Filter diameter 77 mm