Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

TAMRON 50-400MM F4.5-6.3 DI III VC VXD FOR E-MOUNT

TAM121142
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Tamron 50-400mm f/4,5-6,3 DI III VC VXD for Sony FE

Med 50-400mm F/4.5-6.3 Di III VC VXD skapar Tamron en helt ny kategori av högpresterande ultra-telezoomobjektiv designade för spegellösa kameror.

Objektivet har en förbättrad textur och är anmärkningsvärt kompakt, med en längd på bara 183,4 mm och en låg vikt på 1 155 g. Konstruktionen är väderbeständig vilket säkerställer att man kan använda objektivet även i hårt väder. Linsen på objektivets framsida är belagd med en skyddande Flourine-coating som stöter bort både vatten och smuts. Beläggningen gör det lättare att torka av linsen och gör att den inte är lika känslig för smuts, damm, fukt och fingeravtryck.

Med en överlägsen optisk konstruktion bestående av 24 element i 18 grupper, 2 XLD, 3 LD och 2 asfäriska linselement tar objektivet bilder av enastående kvalitet oavsett brännvidd. Användaren kan också njuta av halvmakrofotografering med en närgräns på 0.25m och en avbildningsskala på 1:2 vid 50mm.

Objektivet är utrustat med Tamrons patenterade VC-bildstabilisering som effektivt kontrollerar skakningarna som kan dyka upp när man fotograferar på längre brännvidder. Det hjälper också till att reducera suddiga bilder när man fotograferar utan stöd i dämpad belysning eller med långa slutartider.

Autofokusen är snabb och precis med Tamrons linjära fokusmotorn, VXD och den avancerade autofokusen kombinerar hastighet och precision, vilket möjliggör snabbt och precis fokus på alla brännvidder.

Objektivets programvara kan uppdateras via den vattentäta USB-porten, och objektivet är kompatibelt med Tamrons Lens Utility-mjukvara som låter användaren själv ställa in funktioner som bland annat fokusbegränsning, A-B-fokus, och förinställd fokus på objektivet.

Specifikationer:

  • 8x zoom
  • Stativfäste kompatibelt med Arca-Swiss (tillbehör)
  • BBAR-G2 och Flourine-coating
  • Låsbar zoomring
  • Anslutningsporten är vattentät (USB Type-C)
  • VXD linjär fokusmotor
  • VC-bildstabilisering
  • Snabbare zoom (zoomringen kan vridas 75°)
  • Filterstorlek 67mm
Tillverkare Tamron
Kategori Objektiv
Objektivtyp Zoom
Brännviddstyp Normal,Tele
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Fullframe Ja
Bildstabilisator Ja
Autofokus Ja
Linseelement / Grupper 24/18
Närgräns 25
Största bländare F/4,5-6,3
Brännvidd 50-400
Längd 183.4 MM
Vikt 1155 G