Nikon Authorized Service Point

Goecker AB är pr. 1 oktober 2020 utsedd till​ Nikon Authorized Service Point

Läs mer i Nikons pressmeddelande:

”Nya rutiner för Nikon-service: Lättillgänglig inlämning i samarbete med Goecker.

Nikon Sverige kommer att flytta till ett mindre kontor och i samband med detta har vi tagit det svåra beslutet att stänga vår svenska serviceverkstad och flytta våra reparationer till våra Europeiska samarbetspartners.

För att säkerställa att vi även i fortsättningen erbjuder våra kunder en reparationsservice av högsta kvalitet, har vi etablerat ett samarbete med Goecker i Stockholm. Från den 1 oktober kan du som återförsäljare och dina kunder skicka eller lämna in service ärenden till Goeckers butik på Ljusterögatan 12 i Stockholms city.

Enklare kontroller och rengöring av produkterna sköts direkt i Goeckers butik av Nikon-utbildad personal. Om det krävs en grundligare reparation skickas produkten vidare till en Nikon-verkstad i Europa.

Goecker kommer att registrera reparationen, skicka produkten vidare vid behov och hantera kundservice och fakturor.

Genom samarbetet med Goecker kan vi erbjuda en mer lättillgänglig service med inlämning i Stockholms city samtidigt som vi behåller vår höga servicenivå. I samband med detta stänger vi Nikons verkstad i Sverige. Vi kommer dock fortsätta arbeta för att ständigt förbättra vår service för dig och dina kunder.”