Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON RC-IP100 PTZ CONTROLLER

CANRCIP100
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Canon RC-IP100 styrenhet för fjärrstyrda kameror

Ta kontroll över dina fjärrstyrda kameror med den här robusta och kompakta styrenheten som är utformad för att hantera upp till 100 PTZ-enheter via IP-anslutning, seriellt eller båda. Med multifunktionsjoysticken och den intuitiva touchskärmen kan du göra snabba och exakta justeringar i realtid.


Fjärrstyr upp till 100 kameror

Med RC-IP100 blir det enkelt att installera flera kameror via IP och den kan styra upp till 100 PTZ-enheter med bara en operatör och en LAN-kabel, vilket effektiviserar fjärrproduktionen.


Hantera och justera enkelt med fingertopparna

Med den intuitiva 7 tum stora touchskärmen kan du enkelt växla mellan kameror och snabbt hantera fokusinställningar, vitbalans, slutartid och mycket mer.


Perfekt precision med en multifunktionsjoystick

Med multifunktionsjoysticken kan du justera kamerans rörelser och inställningar exakt, och med kontrollgreppet på ovansidan av joysticken kan du använda zoom, fokus och bländarkontroll.


Exakt zoom för den perfekta bilden

Med den professionella zoomspaken kan du göra smidiga och exakta justeringar från vidvinkel till tele och zooma med samma höga kontrollgrad som på professionella videokameror.


Tilldela och förfina med egna inställningar

Med två av användaren tilldelningsbara knappar, två särskilda funktionsknappar och ett anpassningsbart kontrollvred på joysticken kan användaren optimera inställningarna för en mängd olika fotograferingsförhållanden.


Hantera upp till 100 lagrade positioner

Välj upp till 100 förinställda vinklar per kamera med hjälp av den 7 tum stora touchskärmen och använd spårningsfunktionen för att spela in upp till tio olika rörelser (panorering, lutning, zoom) som kan återges med en knapptryckning.


Flexibla anslutningsmöjligheter

Med seriell integrering och LAN-integrering blir kontrollen via IP-baserade PTZ-kameror enklare och mer intuitiv, vilket ger dig större frihet att styra inställningarna.

Tillverkare Canon
Kategori PTZ Controller