Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY ECM-W2BT WIRELESS BLUETOOTH MICROPHONE

SONECMW2BT
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Sony ECM-W2BT Wireless Bluetooth Microphone 

  • En trådlös mikrofon som är perfekt för vloggande
  • Kompatibel med det digitala ljudgränssnittet MI-tilbehørsskoen, vilket ger lågt brus och högkvalitativt ljud
  • Inspelning med mikrofoner med dubbla mottagare och sändare, utan extra utrustning
  • Pålitlig, snabb anslutning även i utrymmen med mycket folk
  • Det inbyggda batteriet och strömmen från kameran får du trådlöst anslutning i upp till 9 timmar

Den perfekta trådlösa mikrofonen för vloggande

Med den trådlösa ECM-W2BT är det enkelt att spela in ljud i vloggar och intervjuer. Eftersom den är trådlös blir inspelningen smidig, och du får klart ljud i olika miljöer utan att behöva bekymra dig om mikrofonens riktning eller avståndet till mikrofonen. 

Tar upp rent ljud från alla håll

ECM-W2BT kan placeras nära munnen med en klämma. Mikrofonens flerriktade kapsel gör också att din röst hörs tydligt från alla riktningar, så att du inte behöver bekymra dig om vilket håll enheten är riktad mot.

Effektiv brusdämpning under ljudöverföring

Du behöver aldrig oroa dig för kabelsignalstörningar som med konventionell analog ljudöverföring. Parkoppla helt enkelt ECM-W2BT med en kamera från Sony som stöder ett digitalt ljudgränssnitt via en tillbehörssko för flera enheter (MI) för rent, helt digitalt ljud. 

Enkel ljudoptimering för alla källor

Det finns en ljuddämpningsfunktion som du kan använda till att anpassa inspelningsnivåerna för källan. Du kan minska nivån på höga ljud och förstärka låga ljud med hjälp av en omkopplare. 

Klart ljud även utomhus när det blåser 

Ett vindskydd medföljer enheten för att du ska kunna spela in utan problem utomhus.
Sätt på vindskyddet på mikrofonen för att effektivt minska vind- och andningsljud. Det gör att du kan spela in klart och tydligt ljud utomhus även när det blåser.

Stabil ljudinspelning

Med dubbelt så stor kapacitet som konventionella konfigurationer ger den förbättrade trådlösa anslutningen betydligt mindre risk för avbrott i ljudströmmen, även i miljöer med mycket trådlös aktivitet.
På en plats med bra sikt utan hinder är kommunikation på upp till 200 meter möjligt, vilket ger mer flexibilitet i kamera- och ljudinställningarna.

Lång batteritid för längre inspelning 

Tack vare den långa batteritiden hos ECM-W2BT behöver du inte oroa dig för batteriet, även under längre tids användning utomhus. Med koppling till en kamera med stöd för strömförsörjning via tillbehörssko kan du spela in trådlöst i upp till nio timmar.

Stöd för inspelning med två personer 

Du kan förlita dig på ECM-W2BT även när du spelar in med två personer (en framför kameran och en bakom). Utöver den trådlösa mikrofonen finns en inbyggd mikrofon i mottagarenheten, så att du kan spela in både personen bakom kameran och huvudmotivet. 

Smidig även vid inspelning av flera personer

Placera mikrofonen centralt genom att använda det medföljande skyddsfodralet som mikrofonhållare. Den flerriktade mikrofonen tar upp ljudet från alla när du spelar in med flera personer. 

Passar perfekt med ECM-LV1-mikrofonen

ECM-LV1 har en helsvart, enkel och diskret design som gör att den kan användas med alla slags kläder för att spela in ljud utan distraktioner. Klämman kan vridas 360 grader, vilket gör att den kan placeras var som helst på kläderna.

Kompakt och lätt design för bra rörlighet

ECM-W2BT väger lite och är lätt att bära, vilket passar särskilt bra vid inspelning utomhus. Mikrofonenheten väger bara 27 gram och mottagaren 28 gram, så de tynger inte ned dig vid inspelningen.  

Enkel bärbarhet

Skyddsfodralet som följer med ECM-W2BT kan användas för att bära mottagaren och mikrofonen tillsammans som en enhet.
Fodralet är utformat för att det ska vara enkelt att använda mottagaren och mikrofonen tillsammans, och fungerar även som praktisk förvaring när du vill ta med dig ECM-W2BT någonstans. 

Tillverkare Sony
Kategori Microport