Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON EOS M3 M. 18-55/3.5-5.6 S

CANDEOSM3
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Kraftfull men ändå liten. Kreativ och praktisk. EOS M3 ger dig prestandan från en spegelreflexkamera samtidigt som den är liten som en kompaktkamera. Upplev utmärkt fotografering, oavsett var du befinner dig.
Med ett kompakt snyggt lågviktshölje som är ett nöje att bära ger dig EOS M3 kraften i en systemkamera inklusive utbytbara objektiv.

Använd det prisbelönta ergonomiska gränssnittet med intuitiv pekskärm (1 040k sRGB-punkter) till att fokusera och fotografera med ett enda tryck, samt navigera i menyer och visa bilder enkelt. Skärmen vinklas uppåt i 180 grader (perfekt för selfies) och neråt med 45 grader för fotografering i hög vinkel.

Fokuserar upp till 6,1x snabbare än original-EOS M tack vare avancerad hybrid-CMOS AF III. Autofokus ställs in snabbt och exakt med hjälp av 49 AF-punkter spridda över hela bilden, som täcker 80 procent av bilden vertikalt och 70 procent horisontellt.

Ta kontroll på expertnivå när du vill med funktioner som den ergonomiskt placerade frontratten, en exponeringskompensationsratt och omfattande möjligheter att anpassa funktioner så att de passar din fotograferingsstil. Fotografera i 14-bits RAW och få tillgång till avancerad efterredigering.
Byt objektiv och se världen från en annan vinkel. Välj bland EF-M-objektiven eller använd ett av fler än 70 objektiv framtagna för EOS-systemkameror med hjälp av adaptern EF-EOS M. Lägg till andra tillbehör som EOS Speedlite-blixtar, en elektronisk sökare eller extern mikrofon.

Skapa suveräna Full HD-filmer (1080p) med 30 b/s i MP4-format och snabb smidig autofokusfunktion tack vare den avancerade Hybrid CMOS AF III. I filmer kan du med Touch AF skapa mjuka fokusdragningar med biokänsla, och MF-peaking gör delar av motivet skarpa