Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON EOS M5 MIRRORLESS KIT M. 18-150

CANDEOSM5KIT
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Bärbar energi och prestanda

EOS M5 är en kraftfull kompanjon i strävan efter det perfekta fotot. Kameran kombinerar det bästa med Canons kompaktkameror och digitala systemkameror för att nå en perfekt balans mellan höga prestanda och autentisk EOS-hantering i en liten storlek.

Stor teknik, liten storlek

Den här mycket bärbara spegellösa kameran är fullpackad med experttekniker från Canon och har en kompromisslös kombination av systemkamerahastighet och -kvalitet i ett kamerahus som är nästan hälften så tungt och stort som EOS 80D.

Enastående färger och detaljer

Ta foton och filmer med gott om detaljer och färger. En 24,2 megapixels CMOS-sensor i APS-C-format ger dig utan problem bilder med lågt brus och makalöst dynamiska omfång.

Kvalitet direktfrån kameran

Ta fantastiska foton direkt i kameran med kraftfull DIGIC 7-bildbehandling, som innefattar EOS-lik inbyggd diffraktionskorrigering, förbättrad brusreducering och Auto ljuskorrigering.

Smidig integrering

Upplev sömlös integration med befintliga EOS-arbetsflöden tack vare EOS-bildstilar. Var kreativ med den fantastiska redigeringsflexibiliteten av 14-bitars RAW-bilder med lågt brus och enastående dynamiskt omfång.

Var spontan

Reagera instinktivt på stunden och fånga snabba händelser utan problem tack vare Dual Pixel CMOS AF, vilket möjliggör systemkameraliknande AF-hastigheter och spårning med hög precision.

Fokusera på kvalitet

Dual Pixel CMOS AF läser varje pixels ”vänstra och högra” fotodioder oberoende av varandra för att uppnå fasdetektions-AF och leverera både snabb och exakt fokusering, medan maximal bildkvalitet på samma gång säkerställs. Du kan dessutom utnyttja Dual Pixel CMOS AF sömlöst över 80 % av bildens bredd och höjd. Den fungerar även ihop med DIGIC 7 för garanterad motivspårning.

Fånga ögonblicket

Följ händelserna med serietagning på 7 b/s i RAW med automatisk fokusspårning (Servo AF). Eller fotografera med serietagning i 9 b/s med fast fokusering.

Unika bioliknande filmer

Filma makalösa filmer med ett unikt bioliknande utseende och känsla. Dual Pixel CMOS AF erbjuder exakt motivföljning och dramatiska fokusövergångar kombinerat med Touch AF- och STM-fokuseringsteknik.

Knivskarpa bilder varje gång

Fånga knivskarpa bilder i alla slags situationer, även när du använder objektiv utan bildstabilisator, tack vare 5-axlad stabilisering i kameran, som förbättras ytterligare vid kombination med EF-M- eller EF-S-objektiv som är kompatibla med dynamisk IS.

Fantastisk kvalitet

Skapa filmer i Full HD med 60 b/s och enastående djup och klarhet. Den höga bildhastigheten är utmärkt för jämn fotografering av snabba rörelser och ger dig fantastiska alternativ för uppspelning i slowmotion.

Det är enkelt att redigera

Bevara fina högdagerdetaljer med högdagerprioritet. Utnyttja Canons bildstilar fullt ut för att maximera din redigeringsflexibilitet och enkelt kunna matcha ”känslan” i fotot över EOS- och Cinema EOS-enheterna.