Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY ALPHA A7 IV KIT WITH 28-70MM F/3,5-5,6 OSS

SONALPHA7IVKIT
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Imponerande bildkvalitet

Den bakbelysta Exmor R-sensorn med fullformat och 33 MP i kombination med kraften i den nya Bionz XR-processorn ger otrolig bildkvalitet i professionell klass – även i svag belysning – för alla.
Med samma färgåtergivning och kreativa lägen som i professionella kameror från Sony kan du ta verklighetstrogna bilder helt i din egen stil.

Sonys bästa autofokus hittills

Den senaste tekniken för realtidsspårning och ögonautofokus (människor/djur/fåglar) gör det lätt att följa motivet när du tar fotograferar eller spelar in video. Dessutom har Alpha 7 IV en bildhastighet på upp till 10 bilder per sekund och snabb rensning av minnesbufferten, så att du kan fånga ögonblicket när det utspelas framför dina ögon.

Unik fotoupplevelse

Den förbättrade designen på Alpha 7 IV omfattar en snabb, tydlig elektronisk sökare på 3,69 miljoner punkter, en ny, vridbar 3-tumspekskärm och en inbyggd bildstabilisator i fem axlar (IBIS), vilket gör fotograferandet bekvämt och stabilt. Tack vare funktioner som det intuitiva nya menysystemet med pekfunktion, en särskild ratt för foto/video/S&Q samt dubbla kortplatser blir det enkelt att växla mellan foto och video, så att du kan fokusera på det kreativa.

Videoinspelning när det är som bäst

Spela in video i bästa kvalitet i snygg 4K med upp till 60p och full bildpunktsavläsning utan pixelbinning. För inbitna filmskapare kan Alpha 7 IV spela in i 4:2:2 och 10 bitar, och har S-CINETONE/S-LOG 3-profiler som ger fin filmkänsla och enklare redigering. Med den blixtsnabba tekniken för realtidsautofokus kan du lätt följa ögonen hos ditt motiv – det funkar för både människor och djur, inklusive fåglar. Alpha 7 IV har även unika videoverktyg som kompensation för andetag, ett digitalt ljudgränssnitt för montering av professionella mikrofoner samt värmeavledning för långa inspelningar.

Streama med ständig anslutning

Med Alpha 7 IV får du livestreaming i upp till 4K 15p eller Full HD med 60p utan att behöva något capture card för att hålla dig ansluten till tittarna. Den här streamingkameran har stöd för USB-C Gen 3.2, ultrasnabb Wi-Fi-krets och automatiskt läge för säkerhetskopiering via Bluetooth, så att du kan överföra och dela ditt material direkt med hela världen.

Bäst upplevelse med Sony

Få utlopp för din kreativitet med något av 40 egenutvecklade fullformatsobjektiv från Sony. Objektiven är utformade specifikt för kameror från Sony och ger dig bästa kvalitet och fotoupplevelse.

Tillverkare Sony
Kategori Mirrorless kamera
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Antal pixlar 34.1 MP
Effektivt antal pixlar 33 MP
Sensorstorlek Fullframe
Bildstabilisering Ja
Autofokus Ja
Fokuspunkter 759
Vitbalans Auto, Daylight, Shade, Cloudy, Incandescent, Fluorescent, Flash, Underwater, Color Temp, Custom
ISO-känslighet 100 - 51 200 L: 50 - H: 204 800
Slutartid 1/8 000 - 30 Sek.
Serietagning (optimal) 10
Bredd 13.1 CM
Djup 7.98 CM
Höjd 9.64 CM
Vikt 573 G
Inbyggd blixt Nej
Blixtsko Ja
LCD-storlek 3 "
Touchskärm Ja
Live view Ja
Batteri NP-FZ100
Lagringsmedie CFexpress Type A,SD,SDHC,SDXC
GPS Nej
Format HEIF,JPEG,RAW
Videoupplösning 4K 60p, FHD 120p
Videoformat MPEG-4, XAVC S, XAVC HS, XAVC S-I, H.264, H.265
HDMI-utgång Ja
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Ja
USB-ingång USB-C (3.1)