Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY ALPHA A7R V CAMERA

SONALPHA7RM5
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Sony Alpha A7RV

Med Alpha 7RV presenterar Sony den senaste utvecklingen inom upplösning. Den har en ofelbar autofokusfunktion som drivs med AI och snabb processorhastighet med den senaste BIONZ XR™.
Alpha 7RV ger dessutom en hög bildkvalitet på 61 MP i fullformat och videoinspelning i 8K, vilket resulterar i oöverträffad detaljrikedom och textur i motiven. Kameran har också ett förbättrat inbyggt 8-stegs stabiliseringssystem, en unik flervinklad 4-vägsskärm och en högupplöst elektronisk sökare för en avancerad professionell fotoupplevelse.
Alpha 7RV ger snabba anslutningsmöjligheter och utgör en revolution för dem som vill fånga varje detalj – från landskap till djurliv eller porträtt – bland både entusiaster och proffs.

Ai-baserad autofokus:

Få exakt, snabb och konsekvent autofokusspårning i realtid av motiven med unik AI-baserad teknik. Du får till och med avancerad ögonigenkänning hos fler motiv (människor, djur, fåglar, insekter, bilar, flygplan) med sömlös implementering för en unik fotoupplevelse.
Med den här professionella kameran kan du enkelt ta bilder och spela in videoinnehåll med bra skärpa, även under svåra förhållanden.

Enastående detaljer:

Den fantastiska bakbelysta 61 MP-fullformatssensorn i kombination med BIONZ XR™-bildprocessorn ger enastående detaljrikedom och exakt färgåtergivning – även vid svåra ljusförhållanden.
Ta bilder med upp till 10 bilder/s med en robust buffert eller använd det nya inspelningsläget Pixel Shift för en oerhört detaljerad bild på 240 MP.
För naturälskare kan APS-C-förlängningsfaktorn användas för extra räckvidd och maximal kvalitet på 26 MP.

8K- och 4K 60p videoinspelning:

Förutom 8K- och 4K-inspelning ger Alpha 7RV en professionell videoinspelningsupplevelse med 10-bitars 4:2:2-inspelning, S-Cinetone- och S-LOG-bildprofiler samt långa inspelningssessioner tack vare värmeavledningssystemet.
Det som är unikt för det Sony-utvecklade ekosystemet är att det även innehåller funktioner som aktiv stabilisering och brännviddskompensation för en unik upplevelse när du använder Sony-objektiv.

Tillverkad för proffs:

Alpha 7RV förhöjer den professionella fotograferingsupplevelsen tack vare en inbyggd bildstabilisator med åtta stopp, en högupplöst elektronisk sökare på nio miljoner punkter och en ny unik pekskärm med fyra axlar.
Alpha 7RV har ett tåligt aluminiumhölje och samma slutare som finns på Alpha 1 och syftar till att ge en smidig plattform för fotografer och videoinnehållsskapare som vill fokusera på sitt hantverk.

Snabb överföring och anslutning:

α7RV tillgodoser professionella behov och erbjuder uppgraderade anslutningsmöjligheter med snabb Wi-Fi på 2,4 GHz/5 GHz och SuperSpeed USB-C 10 Gbit/s-anslutning för att fjärrstyra eller överföra innehållet snabbare.
Med den här kameran kan du även spela in med både CFexpress typ A eller SD -kort i de två kortplatserna för en tillförlitlig medielagringslösning.

Få den bästa upplevelsen med originalobjektiv från Sony:

Med över 60 originalobjektiv från Sony kan du dra full nytta av din Alpha-kamera med våra senaste GMaster- och G-objektiv. Utnyttja kamerans upplösning, autofokussystem och unika Sony-funktioner som andningskompensation till fullo för bästa resultat.

Tillverkare Sony
Kategori Mirrorless kamera
Objektivfäste E (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Antal pixlar 62.5 MP
Effektivt antal pixlar 61 MP
Sensorstorlek Fullframe
Bildstabilisering Ja - 5 axlig
Autofokus Ja
Fokuspunkter 693
Vitbalans Automatisk/dagsljus/skugga/molnigt/glödlampa/lysrör/blixt/undervattensläge/färgtemperatur (2 500 till 9 900 K) och färgfilter/anpassad
ISO-känslighet 100 - 32 000 L: 50 - H: 102 400
Slutartid 1/8 000 -30 Sek.
Serietagning (optimal) 10
Bredd 13.13 CM
Djup 8.24 CM
Höjd 9.69 CM
Vikt 723 G
Blixtsko Ja
LCD-storlek 3.2 "
Touchskärm Ja
Live view Ja
Batteri NP-FZ100
Lagringsmedie CFexpress Type A,SD,SDHC,SDXC
Format HEIF,JPEG,RAW
Videoupplösning 8K 24p, 4K 60p, FHD 120p
Videoformat XAVC S, XAVC HS
HDMI-utgång Ja
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Ja
USB-ingång USB-C (3.1)