Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY ZV-E1 FULL-FRAME VLOG CAMERA

SONDZVE1
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Sony ZV-E1

  • 12MP Full-Frame Exmor R CMOS bildsensor och AI-bearbetningsenhet
  • AI Auto-Framing, Multi-Face Recognition, Product Showcase
  • 5-axlig bildstabilisator med Dynamic Active Mode
  • 15+ stops dynamisk omfång, ISO 80-409 600
  • 4K 60p / 4K 120p uppgradering / FHD 240p / 10-Bit 4:2:2
  • S-Log3, S-Gamut3, S-Cinetone, anpassade LUTs
  • Intelligenta mikrofonen med tre kapslar, tally lampa, damm- och fukttålig konstruktion

Sony introducerar ZV-E1 från Sony med en unik uppsättning funktioner framtagna för innehållsskapande med biokänsla och krävande videofilmare som är ute efter bästa möjliga inspelningsupplevelse.

Det här är en kompaktkamera med en stor och högpresterande fullformatssensor som kan spela in i 4K 60p, unik AI-baserad autofokus som känner igen flera motiv och som levererar professionel ljudkvalitet. Kameran är också fullspäckad med en egen uppsättning Sony-utvecklade vloggingfunktioner, som produktvisning eller vår kameralösning för streaming i 4K direkt, så att det ska bli lättare att skapa innehåll.

För första gången någonsin kan du spela in dina äventyr med ett bioliknande utseende tack vare våra unika biovlogginställningar och professionella S-CINETONE-bildprofil. Få stabila resultat med vår nya inramningsstabilisering och inbyggda stabiliseringsfunktion.

Med ZV-E1 från Sony kan du spela in ditt innehåll som ett proffs för den ultimata innehållsskaparupplevelsen.

Fullformatskvalitet på proffsnivå

Spela in bioliknande innehåll i professionell 4K 60p-bildkvalitet i fullformat för oändliga kreativa möjligheter, även i svagt ljus. Utnyttja det bioliknande utseendet som S-CINETONE och biovloggprofilerna ger dig för att det ska vara enkelt att skapa videor. Med ZV-E1 från Sony kan du även spela in i bioliknande 4K 120p-slowmotion, vilket utvecklats från professionella kameror och tillgängliggörs via en kostnadsfri uppdatering av inbyggd programvara.

Med kraften i AI

Med ett särskilt AI-chip ger den här vloggkameran dig avancerade AF-funktioner för att identifiera ögon hos människor, husdjur och flera olika föremål så att ditt bildmaterial alltid är i fokus. Kameran har dessutom nya funktioner som automatisk inramning och inramningsstabilisering så att motivet återges stabilt och i mitten av bilden.

Gjord för innehållsskapande

ZV-E1 har funktioner framtagna för innehållsskapande som en bokeh-knapp som gör bakgrunden suddig och ett produktvisningsläge för recensenter som vill vara säkra på att olika föremål är i fokus när de visas upp för kameran. Med en vridfunktion, en pekskärm och en kontrollampa har det aldrig varit enklare att vlogga och fokusera på ditt innehåll.

Gjord för filmskapande

Funktionerna på den här 4K-kameran utgör ett riktigt kraftpaket för seriösa filmskapare. Vår senaste kompensationsfunktion för brännviddsförändring avlägsnar all typ av brännviddsförändring vid fokusering från olika avstånd (endast kompatibelt på Sony-objektiv), så att du kan importera dina egna LUT-filer för en fullständig förhandsgranskning av slutresultatet och mycket mer.

Dela med dig till världen

Parkoppla enkelt din vloggkamera från Sony med din smartphone via vår senaste app och överför högkvalitativa klipp direkt till din telefon. Den här kameran kan dessutom streama i upp till 4K 30p eller Full HD 60p utan ett capture card eller ytterligare programvara.

Utveckla ditt innehållsskapande

Tillämpa olika bildvinklar med över 70 fullformatsobjektiv och fånga upp ljud som aldrig tidigare med vår serie av digitala ECM-mikrofoner, som båda är en del av det omfattande utbudet från Sony.

Tillverkare Sony
Kategori Mirrorless kamera
Objektivfäste FE (Sony)
Kompatibla objektivfästen E (Sony)
Antal pixlar 12.1 MP
Sensorstorlek Fullframe
Bildstabilisering Ja - 5 axlig
Autofokus Ja
Fokuspunkter 627
ISO-känslighet 80-102.400
Slutartid 30 sek - 1/8000 Sek.
Bredd 12.1 CM
Djup 5.43 CM
Höjd 7.19 CM
Vikt 399 G
Inbyggd blixt Nej
Blixtsko Ja
LCD-storlek 3 "
Touchskärm Ja
Batteri NP-FZ100
Lagringsmedie SD,SDHC,SDXC
Format HEIF,JPEG,RAW
Videoupplösning 4K 120p, 4K 60p, 1080 240p
Videoformat XAVC S, MPEG-4 AVC/H.264 XAVC HS, MPEG-4 HEVC/H.265
HDMI-utgång Ja, mikro
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Ja
USB-ingång USB-C (3.1)