Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY ILME-FR7 PTZ CINEMA LINE CAMERA

SONILME-FR7
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Sony ILME-FR7 Cinema Line PTZ-fullformatskamera med udbytbar objektiv

Vi introducerar det senaste tillskottet i Cinema Line, ILME-FR7: en kamera med utbytbart objektiv och E-fattning, fullformatsbildsensor och inbyggda funktioner för panorering, lutning och zoom. Dess mångsidiga fjärrstyrning och bioliknande funktioner öppnar upp kreativa möjligheter i studiosammanhang, under direktsändning och vid filmskapande.

En högpresterande fullformatsbildsensor och vårt omfattande sortiment av uttrycksfulla objektiv med E-fattning kombineras perfekt med fjärrstyrd panorerings-, lutnings- och zoomkontroll, den mycket flexibla zoomfunktionen och vidvinkelfotograferingsmöjligheterna för att bryta utrymmes- och platsbegränsningar. Du får även den filmkänsla och de funktionerna som har gjort digitalkamerorna från Sony ledande inom filmbranschen, och dessutom mångsidiga anslutningsmöjligheter och stöd för effektiva arbetsflöden när du arbetar med flera kameror. Du kan fotografera i upp till 4K 120p slowmotion för en uttrycksfull bioliknande känsla.

Imponerande bildkvalitet:

Kameran erbjuder biokänsla av hög kvalitet med fullformatssensor och E-fattning. Förutom brett dynamiskt omfång, lågt brus och bioliknande fullformatsbokeh, har den nya sensorn en otroligt hög känslighetsnivå, så att du får naturlig kontrast i svagt ljus. Du kan fotografera i upp till 4K 120p slowmotion för en uttrycksfull bioliknande känsla.

Utbytbart objektiv:

ILME-FR7 har en Sony-E-fattning och kan användas med vårt sortiment av objektiv med E-fattning, inklusive den enastående G Master Series med fantastisk upplösning och bokeh i världsklass. Med en fullformatssensor och ett objektiv med E-fattning från Sony inbyggt i en fjärrkamera får du en ny värld av imponerande och uttrycksfulla filmuttryck som häpnadsväckande skärpa och bokeh för innehållsskapande.

Fjärrstyrning, Flexibilitet när den är som bäst:

Med sin integrerade fjärrstyrda panorerings-/lutningsmekanism kan ILME-FR7 monteras på ett stativ, i taket eller på andra platser där motiven kan följas och spelas in diskret ur många perspektiv. Med ett nytt särskilt inbyggt webbprogram kan alla kamerainställningar också styras från en surfplatta eller webbläsare på datorn. 

Mångsidigt gränssnitt:

12G-SDI/HDMI/singelmode-fiber/NDI Hx
Genlock/signallampa/PoE++/Sony RCP färgkontroll/ljudingång/TC-in/GPI

Mekaniska funktioner:

Kameran har en funktion för jämn panorering, lutning och zoom (PTZ) och stöder en mängd kamerarörelser med upp till 100 förinställda kamerapositioner med en knapptryckning. Snabb hybrid-AF och funktioner för panorering, lutning och zoom kombineras så att du kan fokusera på snabbrörliga motiv i svagt ljus på ett jämnt och precist sätt. Kamerans avancerade bearbetning i realtid ger dessutom oöverträffad ögonautofokus för kontinuerlig spårning. Kompensationsfunktionen för brännviddsförändring dämpar bildförskjutningar vid fokusering.

Långsam och jämn PTZ/förprogrammerbart PTZ-läge/brännviddsförändring

Inspelning:

Inbyggt löstagbart minne med jämnt filarbetsflöde med FX9/FX6/FX3
RAW-kapacitet för extern inspelning

Bäst upplevelse med Sony:

Få utlopp för din kreativitet med ett av över 40 egenutvecklade fullformatsobjektiv från Sony. Objektiven är utformade specifikt för kameror från Sony och ger dig bästa kvalitet och fotoupplevelse.

Tillverkare Sony
Kategori PTZ kamera