Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

CANON CINEMA EOS C300 EF MOUNT DUAL PIXEL AF

CANDC300EFDAF
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

 

Återge alla händelser

EOS C300 är en banbrytande filmkamera där Canons beprövade teknik för video och erfarenhet inom objektivtillverkning kombineras med EOS kreativitet. Utbytbara EF-objektiv ger aldrig tidigare skådad frihet att återge alla händelser.

 

8,3 MP Super 35 mm Canon CMOS-sensor, Full HD

Canon har utformat och tillverkat en 8,3 MP Super 35 mm CMOS-sensor speciellt för filminspelning. Den har 3-kanalers RGB-bearbetning för Full HD-inspelning. Förutom de fördelar som vanligen kommer av en stor sensor, t.ex. litet skärpedjup, ger Canons sensorteknik fantastiska bilder med hög upplösning och känslighet, lågt brus, minskad mängd artefakter på grund av rullande slutare och låg strömförbrukning.

 

Utbytbart objektiv (med EF-fattning)

Eftersom EOS C300 har EF-fattning kan nu Canons utbytbara EF-objektivsystem användas tillsammans med ett verktyg för filmproduktion, vilket ger fler kreativa alternativ tack vare alla unika objektiv som finns att tillgång. 3 elektroniska, inbyggda ND-filter gör inspelningen mer flexibel.

 

Kompakt, modulär, lätt

EOS C300 är ultrakompakt med grundläggande inspelningsfunktioner och väger endast 1 669 g (utan objektiv). Tack vare avtagbart grepp, handtag och vinklingsbar kontrollpanel är kameran extremt lättmanövrerad, samtidigt som den är robust och har ett stänksäkert hus med komponenter i magnesiumlegering som gör den ännu tåligare.

 

50 Mbit/s MPEG-2 MXF till CF-kort

Spela in Broadcast-klara MPEG-2 MXF-filer på 50 Mbit/s (4:2:2) på två CF-minneskort – inspelningsalternativ för kontinuerlig och samtidig inspelning finns tillgängliga. Utgångar enligt branschstandard, bland annat HD-SDI, tidskod, Genlock- och synkroniseringskontakter för filmning med flera kameror.

 

Hög känslighet, lågt brus

EOS C300 har förbättrad känslighet: filmklipp med lågt brus kan spelas in med upp till ISO 20000, vilket innebär att du kan använda kameran i nästan alla förhållanden.

 

Canon Log Gamma

Omfattande bildanpassning innefattar inbyggd Canon Log Gamma, som ger neutral bildkvalitet med brett dynamiskt omfång (800 %) för maximal frihet vid redigering i efterhand. Anpassa mer än 90 bildvariabler och lagra som egna bildprofiler i kameran eller på SD-kort.

 

24.00p för filmproduktion

Lägen för PAL, NTSC och 24.00p finns som standard, med bildhastigheter från 23.98p till 59.94i. Anpassa långsam/snabb inspelning i steg om 1 b/s för kreativ flexibilitet.

 

Fjärrkontroll för Wi-Fi

Trådlös styrning av kamerainställningar som ISO, fokus, bländare och ND-filter via dator, surfplatta eller smarttelefon med ett enkelt webbläsarbaserat gränssnitt. (Trådlös adapter som finns som tillval krävs.)

 

Smidig integrering i arbetsflöden

EOS C300-filmer kan integreras smidigt med befintliga arbetsflöden och är kompatibla med de vanligaste professionella NLE-programpaketen.

 

 

 

Tillverkare Canon
Kategori Video kamera
Objektivfäste EF (Canon)
Kompatibla objektivfästen EF (Canon)
Antal pixlar 9.84 MP
Effektivt antal pixlar 8.29 MP
Autofokus Optional
Sensorstorlek Super 35
Batteri BP-955
Bredd 13.3 CM
Djup 17.1 CM
Höjd 17.9 CM
Vikt 1430 G
LCD-storlek 4 "
Lagringsmedie CF
HDMI-utgång Ja
Fjärrkontroll Ja
Videoformat MPEG-2
Mikrofoningång Ja
Hörlursuttag Ja
USB-ingång Nej
Inbyggt filter Ja
Inbyggd mikrofon Ja