Leica Q3 kamera

Leica Q3

Unique. Just like you.

Leica Q3

Den kompakta Leica Q3 är den perfekta kameran för dagligt bruk, tack vare kamerans utmärkta användarvänlighet och den nya hybridautofokusen.

Se fram emot maximal flexibilitet i bildkompositionen tack vare den snabba, fasta brännvidden med integrerat makroläge och den nya 60 megapixels fullformatssensorn med Triple Resolution Technology, samt helt nya möjligheter inom videoinspelning.

Nya funktioner i Leica Q3

  • Leica Q3 är den 3:e generationen av den populära Leica Q-serien med den nya Maestro IV-processorn.

  • En ny sensor med trippelupplösning (60|36|18 MP) ger utmärkt bildkvalitet för foto- och videoproduktion, i kombination med det fasta Summilux 28mm f/1.7-objektivet med integrerat makroläge.

  • Med sin nya vinklingsbara skärm erbjuder Q3 nya möjligheter för gatufotografer att fotografera i ovanliga vinklar. Den nya OLED-sökaren med 5,76 megapixlar och en uppdaterad optisk konstruktion visar en kristallklar bild av motivet.

  • Upp till 8k video och flera videoformat.

  • MIMO-funktionen i Q3 ökar avsevärt både stabiliteten i anslutningen och dataöverföringshastigheten för att ge snabb och bekväm anslutning med den senaste versionen av Leica FOTOS-appen.

  • Den första Leica-kameran som har trådlös laddning med det nya handtaget och den nya Leica-laddningsplattan.

Nu upp till 8K video och fler videoformat

Med Leica Q3 kan du nu spela in fantastisk video med upp till 8K-upplösning och en komplett uppsättning codecs, från den mycket effektiva videocodecen .h265 till ProRes från Apple. Och med USB-C-porten och HDMI-porten kan kameran enkelt anslutas till andra enheter som gimbals, externa inspelare eller powerbanks.

Nya tillbehör möjliggör trådlös laddning

Med det nya trådlösa laddningshandtaget HG-DC1 och Drop XL trådlös laddare kan Leica Q3 laddas trådlöst. Ett snyggt och praktiskt tillbehör som inte bara ser bra ut, utan också är det bekvämaste sättet att hålla kamerans batteri fulladdat och redo att användas.

Leica Q3 Camera

Pris: 56 972:- ekskl. moms // 70 990:- inkl. moms

Försäljningsstart: maj 2023

Kontakta våra Leica produktspecialister

Tomas Hedenström

Tomas Hedenström

Sales

Telefon: 070 586 4099

 

Magnus Sundelin

Magnus Sundelin

Sales

Telefon: 0840 83 82 59

 

Paul Petropoulos

Paul Petropoulos

Sales

Telefon: 08 408 382 59

 

Daniel Nilsson

Daniel Nilsson

Sales - Malmö och södra Sverige

Telefon: 0733 12 13 41