Hyra

Hyresperiod:

Hyra korg

Dina produkter
Total hyra

Summa

-

Moms

-

Totalt inkl. MOMS

-

Beloppet gick inte att beräkna. Kontakta Goecker för ett erbjudande

Fortsätta

SONY ECM-B10M SHOTGUN MICROPHONE

SONECMB10M
Dagspris 0,00 SEK Pris för period Ett periodpris kunde inte beräknas

Sony ECM-B10

  • Kompakt shotgun-mikrofon med digital signalbehandling
  • Välj superriktat, enkelriktat eller flerriktat ljudupptagningsmönster
  • Digitalt ljudgränssnitt via Multi Interface Shoe
  • Omfattande manuell kontroll ger optimal ljudupptagning
  • Kabelfri och batterifri konfiguration för enkel bärbarhet

ECM-B10 är bara 79,3 mm lång men erbjuder imponerande riktad ljudupptagning. Den nätta storleken ger gott om utrymme för vidvinkelobjektiv, användning av sökare och mycket bra integrerat ljud även vid inspelning med kardanupphängning och grepp.
Det flerriktade mönstret tar upp ljud lika mycket från alla håll, vilket är användbart för inspelning av omgivningsljud eller kameramannens röst. Mikrofonen är ett komplement till likaledes damm- och fukttåliga kamerahus och objektiv och är utformad för bekymmersfri inspelning utomhus.

Välj mellan tre olika upptagningsmönster

Superriktat, enkelriktat, flerriktat

Avancerad digital signalbehandling möjliggör tre olika växlingsbara direktivitetsmönster i en enda mångsidig mikrofon, vilket gör att du kan välja ljudupptagningsområdet enligt vad som passar för din inspelning.

  • Superriktat: fokuserat frontområde

Det superriktade ljudupptagningsmönstret fångar upp ljud från ett fokuserat område framför mikrofonen och dämpar effektivt ljud från sidan och bakom kameran, vilket gör det perfekt för intervjuer och selfies.

  • Enkelriktat: brett frontområde

Det enkelriktade mönstret är perfekt för samtal mellan flera personer, eftersom det fångar upp ljud från ett brett område framför mikrofonen medan upptagning av ljud bakom den minimeras. 

  • Flerriktat: ljud från alla håll 

Det flerriktade mönstret tar upp ljud lika mycket från alla håll, vilket är användbart för inspelning av omgivningsljud eller kameramannens röst.

Enkelt att byta läge

Välj lämpligt upptagningsmönster med en lättåtkomlig omkopplare 

Med en enkel 3-vägsomkopplare på mikrofonens bakre panel kan du snabbt växla mellan de tre upptagningsmönstren och anpassa mikrofonen till inspelningsbehoven. Kontroller för ljudnivå, upptagningsmönster, filter och andra funktioner är lättåtkomliga på den bakre panelen och lättöverskådliga för snabba justeringar under inspelning. 

Digital signalbehandling

Algoritmer utvecklade av Sony möjliggör brusreducering och direktivitet 

ECM-B10 omvandlar analogt ljud till digitalt i mikrofonhuset och utför digital signalbehandling med de unika algoritmerna från Sony som möjliggör ljudupptagning i tre riktningsmönster samt brusreduktion. Digital omvandling i mikrofonhuset bidrar också till att minska brus inuti mikrofonen.

Mycket effektivt brusfilter

Brusfilter som använder digital signalbehandling

Brusfiltret i ECM-B10 minskar mycket effektivt överflödiga omgivningsljud med hjälp av algoritmer för digital signalbehandling, vilket maximerar ljudkvaliteten i inspelningsfasen och minskar behovet av komplex efterbearbetning.

Avancerad strålformande teknik

Den digitala signalbehandlingen använder strålformande teknik för att uppnå superdirektivitet, vilket är perfekt för intervjuer och selfies där ljudupptagningen fokuseras på ett smalt område framför kameran.

Digital ljudöverföring

Ingen ljuddegradering under överföringen 

När ECM-B10 används tillsammans med en kamera som har en Multi Interface Shoe med stöd för digitalt ljudgränssnitt, överför mikrofonen ljud direkt som en digital signal, vilket ger ljud med hög kvalitet utan degradering. Inga kablar behövs för anslutning till en mängd olika kameror från Sony med en Multi Interface Shoe, vilket minskar störningar, brus och krångel.
Strömtillförseln sker också via Multi Interface Shoe på kompatibla kameror, så du behöver inte vara orolig för att mikrofonbatterierna ska ta slut under en inspelning. 

Tillverkare Sony
Kategori Mikrofon